Mardin Eczacı Odası Tarafından Düzenlenen Yardım Kampanyası

 

 

BÖLGE ECZACI ODASI

YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

 

Suriye’de üç yılı aşkın bir süredir devam eden savaş süreci, bu Haziran ayında Irak’ı da sarmış, içinde bulunduğumuz Ortadoğu coğrafyasını bir kez daha adeta bir yangın yerine çevirmiştir. Bugüne kadar çatışmalarda binlerce insan öldürülmüş, yaralanmış, çeşitli biçimlerde şiddete maruz kalmış ve yerlerini terke mecbur bırakılmıştır. Bir süredir özellikle Suriye’de Rojava, Irak’ta ise Musul, Selahaddin ve Şengal bölgelerinde büyük bir insani trajedi yaşanmaktadır. Yaşamlarını kurtarmak için evlerinden ve yurtlarından ayrılmak zorunda kalan insanlar yollarda ve sığınabildikleri yerlerde açlık ve hastalık nedeniyle ölüm tehlikesi ile yüz yüzedir.

Türk Eczacıları Birliği olarak, sağlığı tam bir iyilik hali olarak görmesi ve insan hayatını her şeyin üstüde tutması gereken sağlık sektörünün tüm paydaşlarının yanı başımızda yaşanan bu insanlık dramına sessiz kalamayacağı kanaatindeyiz. Bu doğrultuda 43. Bölge Mardin Eczacı Odamızın, yasal mevzuat çerçevesinde Mardin Valiliği’nin onayıyla başlattığı ve 1 yıl boyunca yürütecek olduğu gıda, ilaç, tıbbi malzeme ve maddi yardım kampanyasına desteğiniz çok büyük önem taşımaktadır.

Bilgilerinizi, yardım kampanyasına destek vermek istemeniz halinde, Mardin Eczacı Odası ile iletişim kurmanızı saygılarımla rica ederim.

Uzm.Ecz.Harun KIZILAY
Genel Sekreter

Mardin Eczacı Odası iletişim için:
Ecz.Uğur Elik (Mardin Eczacı Odası Genel Sekreteri)
E-posta: ugurelik@hotmail.com
GSM: 0532 250 13 23

Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız