Deontoloji Kitabı Çıkarılması İçin Oluşturulan Komisyon Toplandı


Eczacılık mesleğinin icrasında, meslektaşların kendi aralarında ve hastalarıyla olan ilişkilerinde daha doğru yol alınabilmesi adına Eczacılık lisans öğrencilerinin kullanabilmeleri için ortak bir el kitabı oluşturulması amacıyla kurulan Komisyon, bugün TEB binasında bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıya TEB Denetleme Kurulu Başkanı Ecz. Sertaç Özmen, TEB Denetleme Kurulu Üyesi Ecz. Şevket Hamavioğlu, TEB Eczacılık Akademisi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Başaran, Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gülbin Özçelikay, Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Eczacılık İşletmeciliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sevgi Şar, Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden emekli Prof. Dr. Eriş Asil, Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Eczacılık İşletmeciliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selen Yeğenoğlu ile Planlama ve Koordinasyon Uzmanı Ecz. Çiğdem Okman Kılcı katıldı.

Toplantıda kitabın içeriğinin nasıl olması gerektiğine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu ve kitabın çerçevesi oluşturuldu. Konuyla ilgili görev dağılımının yapılmasının ve yeni toplantı tarihinin belirlenmesinin ardından toplantı sona erdi.