KHK Stok Takip ve Analiz Daire Başkanlığı ile Görüşme

Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak ve TEB Kamuda Çalışan ve Eczanesi Olmayan Eczacılar Komisyonu üyelerinden oluşan heyet, kamu hastanelerinde görev yapan eczacıların taleplerini iletmek üzere 23.06.2015 tarihinde Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş’ü ziyaret etmişti.

14.02.2013 tarih ve 28559 mükerrer Resmi Gazete’de yayımlanan Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu’na Bağlı Sağlık Tesisleri’nde Görevli Personele Ek Ödeme Yapılmasına Dair Yönetmelikle ilgili olarak hastane eczacılarının yaşadığı sorunlar ve talepleri aktarmak üzere, TEB Merkez Heyeti Üyesi ve TEB Kamuda Çalışan ve Eczanesi Olmayan Eczacılar Komisyonu Başkanı Ecz. Bülent Varel ile Komisyon Üyeleri Uzm. Ecz. Gülcan Uryan, Uzm. Ecz. Ersin Güner ve Ecz. Ömer Lütfi Suiçmez; 13.08.2015 tarihinde, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu Mali Hizmetler Kurum Başkan Yardımcılığı Stok Takip ve Analiz Daire Başkanı Uzm. Ecz. İrem Mühürcü ve daire başkanlığında görevli eczacılar ile görüştüler.

Görüşme sonunda, hazırlıkları süren yönetmelikle ilgili olarak Kamu Hastaneleri Kurumu Başkanlığı'na sunulacak öneri dosyası konusunda, önümüzdeki hafta yeniden biraraya gelinmesine karar verildi.