ULU ÖNDERİMİZİ ÖLÜMÜNÜN 77.YILINDA ÖZLEMLE ANIYORUZ!

ULU ÖNDERİMİZİ ÖLÜMÜNÜN 77.YILINDA ÖZLEMLE ANIYORUZ!


Cumhuriyetimizin kurucusu, Büyük Önder Atatürk’ü, ölümünün 77. yılında saygı ve sevgiyle anıyoruz. Değeri her gün artan ve her zamankinden daha çok ihtiyacımız olan büyük insanı ebediyete uğurladığımız günü, bir yas günü olarak değil; O’nun mücadele heyecanını hissederek, fikirlerini çok daha iyi anlamaya çalışarak, onurlu davranmayı her şeyin üzerinde tutarak yaşıyoruz, yaşatacağız!

O’nun çağın ruhunu ortaya koyan, evrensel fikirleri önemseyen; demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti ilkelerinin bugün de aynı değerde benimsenmesi ve kararlılıkla savunulması hepimizin görevi olmalıdır!

Cumhuriyet’in kuruluşuyla belirlenen ideallere ulaşma bağlamında bizim de temel hedefimiz her zaman ülkemizi daha demokratik, daha modern bir seviyeye taşımak olmuştur. Bu düşüncelerle, her zaman gösterdiği yoldan yürüdüğümüz, geçmişimizin ve geleceğimizin öncüsü Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı, sevgi, şükran ve büyük bir özlemle anıyor; daha uygar, daha demokrat, daha hoşgörülü bir toplum olmayı diliyoruz…

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ