TBMM Sağlık Komisyonu Üyesi Milletvekilleri TEB’i Ziyaret Etti

TBMM SaÄŸlık Komisyonu Üyesi Milletvekilleri TEB’i Ziyaret Etti

TBMM SaÄŸlık, Aile, Çalışma ve Sosyal Ä°ÅŸler Komisyonu'nun CHP'li üyeleri, yeni oluÅŸan Merkez Heyeti’ne tebrik ziyaretinde bulundular.

Eczacıların toplum saÄŸlığındaki önemine ve halkın en yakın saÄŸlık danışmanı olmalarına vurgu yapan CHP milletvekilleri, eczacıların taleplerini SaÄŸlık Komisyonunda çalışarak Meclis gündemine getirmeyi ve eczacıların sorunlarını çözüme kavuÅŸturabilmek için Türk Eczacıları BirliÄŸi ile birlikte çalışma yürütmeyi çok önemsediklerini belirttiler.

Milletvekillerini makamında ağırlayan TEB BaÅŸkanı Ecz. ErdoÄŸan Çolak ise, ziyaretlerinden duyduÄŸu memnuniyeti ifade etti. Çolak, Komisyonun, ilaç-eczacılık ve halk saÄŸlığı hizmeti veren eczacıları ve tüm diÄŸer saÄŸlık çalışanlarını ilgilendiren konularda çalışmalar yapmasının; mevcut sorunları deÄŸerlendirip çözümüne iliÅŸkin birlikte çalışmanın önemine deÄŸindi.

GörüÅŸmeye, Komisyon Üyeleri; CHP Genel BaÅŸkan Yardımcısı Yakup Akkaya, CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, CHP Mersin Milletvekili AytuÄŸ Atıcı, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, CHP Zonguldak Milletvekili Ünal DemirtaÅŸ ve ayrıca CHP Grup BaÅŸkan Vekili Ecz. Özgür Özel katılırken, Türk Eczacıları BirliÄŸi’nden TEB 2. BaÅŸkanı Ecz. Sinan Usta ve TEB Genel Sekreteri Ecz. Arman Üney katıldı.