TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ 60 INCI KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR

BASIN AÇIKLAMASI


TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ 60 INCI KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR

Bugün 2 Şubat 2016. Bundan tam 60 yıl önce kurulmuş, yarım yüzyıldan fazladır, ilmek ilmek ördüğümüz bu güçlü ailenin üyeleri olarak, 60 yıllık köklü ve bir o kadar güçlü bir meslek kuruluşu olmanın haklı gururunu yaşamaktayız.

Meslek birliğimiz, halk sağlını ve toplumun haklarını birlikte korumak, eczacılık mesleğini geliştirmek konusundaki kuruluş ilkelerine her zaman bağlı kalmış ve demokratik bir toplum yapısının gereği olan meslek örgütü yapısıyla, tüm eczacıların ortak platformu olmayı başarmıştır.

Eczacıların meslek birliklerinin çatısı altında daha nice 60 yılları beraber, güçlü ve örgütlü bir biçimde geçirmelerini sağlamak, geçmişten aldığımız bu büyük ve onurlu mirası gelecek kuşaklara aktarmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bizler, bu vesileyle meslek örgütümüze ve mesleğimize hizmet vermiş ve vermeye devam eden tüm meslektaşlarımızı saygı, sevgi ve şükranla selamlıyoruz.

Gücümüzü hep birlikte ortaklaştırdığımız sürece varız ve var olacağız.

UNUTULMAMALIDIR Kİ SUSKUNLUK SARMALINDA VE ÖRGÜTSÜZ BİR TOPLUM, GERÇEKTEN ÖZGÜR VE GELECEĞE GÜVENLE YÜRÜYEN BİR TOPLUM DEĞİLDİR.

 

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ