‘İş Yeri Olarak Eczanelerdeki Çalışma Koşullarının Analizi’ Çalıştayı Ankara’da Yapıldı


Türk Eczacıları BirliÄŸi tarafından, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Ä°ÅŸ TeftiÅŸ Kurulu BaÅŸkanlığı himayesinde ‘Ä°ÅŸ Yeri Olarak Eczanelerdeki Çalışma KoÅŸullarının Analizi’ baÅŸlığı altında Ankara CK Farabi Otel’de bir Çalıştay düzenlendi.

Çalıştayda, Ä°ÅŸ Kanunu ve ilgili mevzuat uygulamalarının eczanelere yansımaları deÄŸerlendirilirken; Çalıştaya bu doÄŸrultuda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Ä°ÅŸ TeftiÅŸ Kurulu BaÅŸkan Yardımcısı Arif ÅžimÅŸek ve bürokratları, Sosyal Güvenlik Kurumu Genel SaÄŸlık Sigortası Genel Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Cemil Gül, Türk Eczacıları BirliÄŸi Merkez Heyeti ve Türk Eczacıları BirliÄŸi Denetleme Kurulu Üyeleri ile 54 Bölge Eczacı Odası temsilcileri katıldı.

Çalıştay’ın ilk yarısında açılış konuÅŸmalarının ardından, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Ä°ÅŸ TeftiÅŸ Kurulu BaÅŸkanlığı Ä°ÅŸ BaÅŸmüfettiÅŸi Onur Batuman ‘Ä°ÅŸ TeftiÅŸ Kurulu BaÅŸkanlığı’nın Yapısı ve Ä°ÅŸ TeftiÅŸleri’ konulu bir sunum gerçekleÅŸtirdi. Ardından, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Ä°ÅŸ TeftiÅŸ Kurulu BaÅŸkanlığı Ä°ÅŸ BaÅŸmüfettiÅŸi Hayrettin Saldı ‘Eczanelerde Ä°ÅŸ TeftiÅŸi’ baÅŸlıklı bir sunum yaptı.

Son derece verimli geçen Çalıştay’ın öÄŸleden sonraki oturumunda ise, katılımcılarla bilgi paylaşımını saÄŸlamak amacıyla soru-cevap bölümü yapıldı.