Saymanlar Toplantısı Ankara’da Yapıldı

Bölge Eczacı Odaları Saymanlarının görev, yetki ve sorumluluk alanlarına giren konular hakkında deÄŸerlendirmelerde bulunmak üzere, 3 Haziran Cuma günü Ankara’da ‘Saymanlar Toplantısı’ yapıldı. Toplantıya Bölge Eczacı Odası Saymanları katıldı.

Toplantının açılış konuÅŸmasını TEB Saymanı Ecz. Ä°brahim Özkol yaptı. Özkol toplantıda, Eczacı Odası Saymanlarının görev ve yetkileri ile Birlik olarak Eczacı Odası Saymanlarından beklentilerin neler olduÄŸuna yönelik bir sunum yaptı.  TEB Saymanı Ecz. Özkol ayrıca, Saymanların Oda hesaplarında nelere dikkat etmeleri gerektiÄŸi hakkında bilgilendirme yaparak ilgili yönetmelik hakkında ve YardımlaÅŸma Sandığı Kredileri Kullanımı hakkında bilgiler de verdi.

Özkol’un ardından TEB Mali MüÅŸaviri Cihan Ayan, Saymanların görev ve sorumluluklarını anlatarak mali konular hakkında bilgilendirme yaptı. Ayrıca Eczacı Odası Saymanları ile karşılıklı soru cevap ÅŸeklinde bilgi alışveriÅŸinde bulunuldu.

Toplantının öÄŸleden sonraki oturumunda ise Türk Eczacıları Vakfı iÅŸtiraki olarak kurulan TEB Artı Sigorta BrokerliÄŸi A.Åž. Genel Müdürü Dilrüba Çiftçi, TEB Artı Sigorta BrokerliÄŸi A.Åž. nin Eczacı Odaları ve eczacılara ne gibi fayda ve avantajlar saÄŸladığı hakkında kısa bir sunum yaptı. Sunumun ardından toplantı sona erdi.