TEB, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Müezzinoğlu’nu Ziyaret Etti

TEB BaÅŸkanı Ecz. ErdoÄŸan Çolak ve TEB Genel Sekreteri Ecz. Arman Üney, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı görevine geliÅŸi sebebiyle Sayın Dr. Mehmet MüezzinoÄŸlu’na tebrik ziyaretinde bulunarak görevinde baÅŸarılar diledi. BirliÄŸimiz ve Bakanlık arasında süren uyumlu ve iÅŸbirliÄŸine dayalı çalışma ve iletiÅŸim ortamının devamının önemli olduÄŸu fikrinin karşılıklı olarak iletildiÄŸi toplantı, 04.10.2016 tarihinde Sayın Bakan’ın makamında gerçekleÅŸtirildi.

Sayın Bakan ile gerçekleÅŸtirilen görüÅŸmede, SGK Ä°laç Alım Protokolü çerçevesinde yapılacak revizyon görüÅŸmelerinin ivedilikle baÅŸlaması talebimiz ve eczacıların genel olarak yaÅŸadığı sıkıntı ve sorunlarla ilgili olarak Türk Eczacıları BirliÄŸi’nin görüÅŸleri de aktarıldı.

TEB ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasındaki iÅŸbirliÄŸinin farklı alanlarda da sürdürülmesi konusunda karşılıklı görüÅŸ alış veriÅŸinin de yapıldığı toplantıda Sayın MüezzinoÄŸlu, SGK Ä°laç Alım Protokolünün revize edilmesi konusunda ilgili birimlere talimat verdi. Sayın MüezzinoÄŸlu ayrıca meslektaÅŸlarımızın yaÅŸamış oldukları çeÅŸitli sorunların çözümü noktasında da gerekli çalışmaların ilgili birimlerce yürütüldüÄŸünü ifade etti.

Meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BÄ°RLİĞİ