TERÖRÜ LANETLİYORUZ!

                                                                                                                                         
TERÖRÜ LANETLİYORUZ!


ALIŞMAYACAĞIZ, ALIŞTIRMAYACAĞIZ!

Artık Yeter! Yüreklerimizi paramparça eden hain saldırılar son bulsun!

Alçaklıkta sınır tanımayan hain terör, yine canımızı aldı, yine geriye acı kaldı. 30 polisimiz ve 8 sivil vatandaşımızın şehit olduğu saldırıyı gerçekleştirenleri, arkasındaki tüm terör odaklarını ve terörü lanetliyoruz.

Bilinmelidir ki; bizler birlikte yan yana durdukça daha da güçlü olduğunu bilen bir toplumuz. Hainlerin amaçlarına geçit vermeyen bir toplumuz. Tüm amacı; sağlık, huzur ve barış içinde korkusuzca yaşamak olan bir toplumuz. Bu uğurda gerek bireysel gerek topyekün, ne gerekiyorsa yapmaya hazır bir toplumuz. Bu nedenledir ki, arkasında karanlık güçlerin kanlı elleri bulunan terör, asla amacına ulaşamaz!

İnsan yaşamının ve toplumsal sağlığın değerini çok iyi bilen bir mesleğin mensupları olarak; zihinlerimizde ve bedenlerimizde patlayan bombalara, şiddete ve teröre karşı bir arada yaşamı inatla savunmaya devam edeceğimizi; kör şiddet ve terörün ruhlarımızı asla ve asla teslim alamayacağını vurgulamak isteriz.

Bir kez daha, ülkemizi büyük bir kaosun girdabına çekerek bizleri kana, ölüme ve gözyaşına alıştırmaya çalışanları nefretle lanetliyor; şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerken; tüm emniyet camiamıza, aziz milletimize baş sağlığı ve yakınlarına sabırlar diliyoruz.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ