TİTCK – TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ GÖRÜŞMESİ

Ä°laç ve eczacılık uygulamaları ile ilgili güncel konuları görüÅŸmek ve Kurumların gündemlerindeki konuların birlikte deÄŸerlendirilmesi amacıyla her ay yapılması planlanan Türkiye Ä°laç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TÄ°TCK) – Türk Eczacıları BirliÄŸi (TEB) arasındaki görüÅŸmelerin üçüncüsü 06.02.2017 tarihinde TÄ°TCK Binasında gerçekleÅŸtirildi. 

Toplantı baÅŸlangıcında Türk Eczacıları BirliÄŸi BaÅŸkanı Ecz. ErdoÄŸan Çolak, Türkiye Ä°laç ve Tıbbi Cihaz Kurumu BaÅŸkanı Dr. Hakkı Gürsöz’e 13. Eczacılık Kongresi’ne katılımları sebebiyle hazırlanmış olan plaketi takdim etti.

GörüÅŸmeye, Türkiye Ä°laç ve Tıbbi Cihaz Kurumundan, Kurum BaÅŸkanı Dr. Hakkı Gürsöz,  Kurum BaÅŸkan Yardımcısı Dr. Ali Alkan, Eczaneler ve Ecza Depoları Ruhsat Dairesi BaÅŸkanı Uzm. Ecz. Fatma Bekar, Ä°dari ve Mali Ä°ÅŸler Dairesi BaÅŸkanı Eray Kaplan ile ilgili dairelerin eczacıları ve çalışanları; Türk Eczacıları BirliÄŸinden Türk Eczacıları BirliÄŸi BaÅŸkanı Ecz. ErdoÄŸan Çolak, Türk Eczacıları BirliÄŸi Ä°kinci BaÅŸkanı Ecz. Sinan Usta, Türk Eczacıları BirliÄŸi Genel Sekreteri Ecz. Arman Üney Hukuk Danışmanı Av. Gökhan Pekcan, Türk Eczacıları BirliÄŸi Planlama ve Koordinasyon Birimi uzmanları katılım saÄŸladılar. Toplantıda, ilaç ve eczacılık alanındaki güncel geliÅŸmeler ve Kurumların gündeminde yer alan konular görüÅŸüldü.