TEB’DEN MADEN İŞÇİLERİ İÇİN YARDIM KAMPANYASI

30.000 eczacı güçlerini birleÅŸtirerek Soma’da hayatını kaybeden ya da yaralı olarak kurtulan maden iÅŸçilerinin ailelerine ulaÅŸtırılmak üzere nakdi yardım kampanyası baÅŸlatıyor.

Değerli Basın Mensupları,

13 Mayıs günü Manisa Soma’daki kömür ocağında çıkan yangın sonucu yaÅŸamını yitiren ve yaralı olarak kurtulan maden iÅŸçilerinin ailelerine destek olabilmek, ihtiyaçlarını karşılayabilmelerine bir nebze de olsa katkıda bulunabilmek adına Türk Eczacıları BirliÄŸi olarak yardım kampanyası baÅŸlattık.

16 Mayıs 2014 Cuma günü itibariyle baÅŸlayacak olan yardım kampanyamız 30 Mayıs 2014 tarihine kadar devam edecektir. Yardım kampanyasına katkıda bulunmak isteyen eczacılar, kendi belirleyecekleri miktarda nakit yardımı bizlere ulaÅŸtıracaklardır.

Bir kez daha, bu yürek yakan olaydan sonra yaÅŸamını yitiren tüm maden iÅŸçilerimize Allah’tan rahmet; ailelerine ve tüm Türkiye’ye sabır diliyor, acılarını yürekten paylaÅŸtığımızı bilmelerini istiyoruz.

Yardım eli uzatan 30.000 eczacı adına yürüttüÄŸümüz yardım kampanyamızın bir nebze olsun acıların dinmesine katkı saÄŸlamasını ümit ediyoruz.

Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.

TÜRK ECZACILARI BÄ°RLİĞİ MERKEZ HEYETÄ°