Gazze İçin Yardım Kampanyası!

 

 

FİLİSTİN HALKI YARDIMLARINIZI BEKLİYOR

Yıllardır ateş hattında yaşayan Filistinliler, günlerdir hem karadan hem havadan hem de denizden saldırıya uğruyor, acımasızca öldürülüyorlar. Bu ateş altında ayakta kalmaya çalışan Gazze’de salgın hastalıklar ve açlıktan ölümler yaşanıyor, insanlar içecek su için bile bir yardım eli bekliyor.

İsrail, ne yazık ki sivil halka yönelik şiddetini her geçen gün artırıyor; hastaneleri vuruyor, sığınakları bombalıyor, ayırt etmeksizin namlunun ucuna kim gelirse öldürüyor.

Tüm dünyanın sırt çevirdiği, görmezden geldiği, yokmuş gibi davrandığı bu masum halkı Türk Eczacıları Birliği olarak bizler yalnız bırakmayacağız. Bugüne kadar hep sonsuz duyarlılıkla hareket eden siz değerli sağduyulu eczacılarımızın bugün de aynı refleksle hareket edeceğine eminiz.  Bölgedeki halkın yaralarını bir nebze olsun sarabilmek adına Gazze için başlattığımız yardım kampanyamıza tüm eczacılarımızın, yakınlarının ve çalışanlarının destek olacağından şüphemiz yok.

Kampanyamız kapsamında nakit para yardımı ile birlikte, eczacılarımızın kendilerinin belirleyeceği ilaç ve bebek maması gibi acil ihtiyaçların karşılanması için SİZE İHTİYACIMIZ VAR, SİZE İHTİYAÇLARI VAR!

 

İlaç ve Bebek Maması Yardımı İçin;

Yardımda bulunmak isteyen eczacılarımız, Birliğimiz tarafından Farmainbox üzerinde Eczacı Bilgi Sistemi’ne (E-imza ya da şifre ile) giriş yapılarak oluşturulan “GAZZE’YE YARDIM” adlı alana bağış yapmak istedikleri ecza deposunu seçerek, yardım tutarını da belirterek yardımda bulunacaklardır.

Sistemden alınacak çıktı eczacılarımız tarafından imzalanarak tercih edilen ecza depolarına teslim edilecektir. Yapılan yardım tutarlarına ilişkin faturalar ise, ilgili ecza deposu tarafından eczanelerimize ulaştırılacaktır. TEB tarafından Kampanya süresince toplanan yardımlara karşılık gelen ilaç ve mama ecza depolarından temin edilerek Türk Kızılay’ı aracılığıyla Gazze’ye ulaştırılacaktır.

 

Nakdi Yardım İçin;

Başbakanlığın 2014/12 sayılı ve Gazze Yardım Kampanyası Konulu Genelgesi ve Ankara Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü’nün 24.07.2014 Sayılı oluru doğrultusunda toplanan nakdi yardımlar Filistine ulaştırılmak üzere Genelge’de belirtilen banka hesaplarına aktarılacaktır.

Valilik İzni İçin Tıklayınız

Bunun için hesap numaralarımız;

Türkiye İş Bankası Farabi Şubesi

HESAP ADI: T.E.B. GAZZE YARDIM HESABI

HESAP NO: 4240-448201

İBAN: TR48 0006 4000 0014 2400 4482 01

EFT: T.E.B. GAZZE YARDIM HESABI

 

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ