Rehber Eczanem (SMART) Diyabet Modülü Eğitimleri Tamamlandı

Rehber Eczanem (SMART) Programı kapsamında diyabet hasta danışmanlığı için eÄŸitici eÄŸitimleri 19 AÄŸustos 2017 tarihinde tamamlandı. 13-19 AÄŸustos 2017 tarihleri arasında 1 hafta boyunca devam eden eÄŸitimlerde ihtiyaç duyulan bölgeler için sürekli mesleki geliÅŸim ve Astım-Koah hasta danışmanlığı eÄŸitimleri de ayrıca düzenlendi. Tüm eÄŸitimlere 54 Bölge Eczacı Odamızdan 225 meslektaşımız katıldı.

MeslektaÅŸlarımızın katıldığı Diyabet ve Astım-KOAH Danışmanlığı EÄŸitimleri, Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öÄŸretim üyesi ve TEB Eczacılık Akademisi Yönetim Kurulu üyesi Prof. Dr. Åžule ApikoÄŸlu RabuÅŸ tarafından gerçekleÅŸtirildi. EÄŸitim süresince meslektaÅŸlarımıza insülin kalemi ve pikflowmetre kullanımı, ÅŸeker ölçümü ve ilgili cihazlar ile ölçüm ve takip süreçlerinde dikkat edilmesi gereken hususlar uygulamalı olarak anlatıldı.

Sürekli Mesleki GeliÅŸim eÄŸitimleri Rehber Eczanem Program Danışmanları Doç. Dr. Ecz. Arijana Mestrovic ve Ecz. Mike Rouse tarafından gerçekleÅŸtirildi.

Tüm eÄŸitimler süresince Rehber Eczanem (Smart) Programı Ulusal EÄŸiticileri Ecz. Koray Kaya, Ecz. Evrim Canbulat Çakıl ve Ecz.S.Özgür Öztürk Yenilenen Rehber Eczanem (Smart) Portalı ve hasta takip süreçlerinde dikkat edilmesi gereken konular hakkında detaylı sunumlar gerçekleÅŸtirdiler.

MeslektaÅŸlarımızın katıldığı her eÄŸitimde gruplar halinde gerçekleÅŸtirdikleri vaka çalışmalarına geniÅŸ yer verildi.

EÄŸitimlerini tamamlayan tüm meslektaÅŸlarımıza eÄŸitim sonrasında Katılım Belgeleri takdim edildi.

EÄŸitim fotoÄŸraflarına ulaÅŸmak için tıklayınız