T.C.Yargıtay Başkanlığı İle Türk Eczacıları Birliği Arasında Protokol İmzalandı

T.C. Yargıtay Başkanlığı İle Türk Eczacıları Birliği Arasında Protokol İmzalandı.

24/12/2017 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 696 sayılı KHK ile 4/2/1983 tarihli ve 2797 sayılı Yargıtay kanununun 64. maddesine eklenen “Yargıtay Birinci Başkanı, Başkanvekilleri, daire başkanları ve üyeleri ile Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcı vekili ile bunların emeklileri ve bakmakla yükümlü oldukları aile fertlerinin sağlık giderleri, Türkiye Büyük Millet Meclisi üyelerinin tabi oldukları hükümler ve esaslar çerçevesinde Yargıtay bütçesinden ödenir.” İbaresi gereğince,

T.C. Yargıtay Başkanlığı ile Birliğimiz arasında 28.02.2018 Çarşamba günü “Yargıtay Meslek Mensupları Ve Bakmakla Yükümlü Oldukları Aile Fertlerinin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokol”, Yargıtay Binasında düzenlenen bir törenle imzalandı.



İmza törenine, T.C. Yargıtay Genel Sekreteri Yusuf Ziyaattin CENİK, T.C. Yargıtay Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Haşim BARDAKÇI, Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan ÇOLAK, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz. Arman ÜNEY ve Türk Eczacıları Birliği Saymanı Ecz. Mehmet İbrahim ÖZKOL katıldılar.

Protokol metni ekte yer almakta olup, meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

Protokol metni için tıklayınız.