Rehber Eczanem Programı Eğitici Eğitimleri Ankara’da Başladı

Rehber Eczanem Programı EÄŸitici EÄŸitimleri Ankara’da BaÅŸladı


Türk Eczacıları BirliÄŸi Rehber Eczanem Programı EÄŸitici EÄŸitimleri 20 Eylül 2018 tarihinde Ankara’da baÅŸladı.

Rehber Eczanem Programının hali hazırda sahada uygulanmakta olan Astım/KOAH ve Diyabet modüllerine yönelik düzenlenen eÄŸitici eÄŸitimi, programın bölgelerde yaygınlaÅŸtırılması sürecinde yeni eÄŸitici eczacılara ihtiyaç duyan Eczacı Odalarımızın desteklemesi hedefi ile gerçekleÅŸtiriliyor. Eczacı odalarımızdan 61 meslektaşımızın katılımı ile gerçekleÅŸen eÄŸitim 3 gün süresince devam edecek.

Programın açılışında Türk Eczacıları BirliÄŸi Genel Sekreteri ve Rehber Eczanem Program Genel Koordinatörü Ecz. Arman ÜNEY Rehber Eczanem programının geldiÄŸi son noktayı anlatan bir sunumu katılımcılarla paylaÅŸtı. Programa dair istatiksel veriler sunan Üney, yeni eÄŸiticilere Rehber Eczanemin programının daha fazla eczacıya ulaÅŸması konusunda verecekleri desteÄŸin önemine deÄŸinerek tüm katılımcılara teÅŸekkür etti.

Program Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ÖÄŸretim Üyesi ve TEB Eczacılık Akademisi Yönetim Kurulu üyesi Prof. Dr. Åžule RabuÅŸ, Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ÖÄŸretim Üyesi Prof. Dr. Mesut Sancar ve Rehber Eczanem Programı Ulusal EÄŸiticileri Ecz. S. Özgür Öztürk, Ecz. Evrim Canbulat Çakıl ve Ecz. Koray Kaya’nın vereceÄŸi eÄŸitimlerle devam ediyor.

Rehber Eczanem Programı eÄŸitici eÄŸitiminden görüntüler için tıklayınız.