YENİLENEN ÜRÜN GÖRSELLERİ İLE TEBRP DAHA KULLANIŞLI

YENİLENEN ÜRÜN GÖRSELLERİ İLE TEBRP DAHA KULLLANIŞLI

Türk Eczacıları Birliği öz kaynakları ile geliştirdiğimiz ve siz meslektaşlarımızın kullanımına ücretsiz olarak sunduğumuz “İlaç Veri Tabanı ve Farmasötik Bakım Asistanı tebrp”  destekleriniz ile gelişmeye devam ediyor.

Göstermiş olduğunuz ilgi ve süreç içinde ilettiğiniz geri bildirimleriniz için çok teşekkür ediyoruz.

Kullanımınıza sunulduktan sonraki süreçte; önerileriniz ve görüşleriniz doğrultusunda ürün görselleri ile ilgili detaylı bir planlama yapılarak güncellemeye ilişkin bir yol haritası belirlenmişti. Bu kapsamda ilaç ve ilaç dışı ürünlerin en güncel ambalajları ile fotoğraflanması, düzenlenmesi ve gerekli görsel güncelleştirmelerin uygulanmasına başlandı.

İlerleyen süreç için de ilaç ve ilaç dışı ürün görsellerinin fotoğraflanması/güncellenmesi faaliyetleri devamlılık arz edecektir. Siz meslektaşlarımızın, tebrp’yi en kolay ve rahat şekilde kullanabilmesi için uygulama ve veri tabanı kapsamında ileriye yönelik birçok geliştirme planlanmıştır. Bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki süreçte de, geliştirme aşamasında vereceğiniz her türlü katkı bizim için çok değerli. Bu nedenle, her türlü  görüş ve önerilerinizi uygulama içerisindeki iletişim modülünden ya da tebrp@teb.org.tr  adresine e-posta yolu ile göndermeye ve bizler ile paylaşmaya devam ediniz.

Birlikte daha iyi bir tebrp için bilginize ve ilginize sunarız.

“İlaç Veri Tabanı ve Farmasötik Bakım Asistanı tebrp”  yi ücretsiz kullanmak için linke tıklayınız. www.tebrp.com

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ