FIP BÖLGESEL KONFERANSI İÇİN KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR

FIP BÖLGESEL KONFERANSI İÇİN KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Uluslararası Eczacılık Federasyonu (FIP) ve Türk Eczacıları Birliği (TEB)’in; 23 – 25 Ekim 2019 tarihlerinde, "Birinci Basamak Sağlık Hizmeti Sunumu: Eczacılıkta Geleceğe Doğru Hamle" teması ile gerçekleştireceği Bölgesel Konferansa katılım için kayıtlarımız devam etmektedir.

Geleceğin eczacılık modelini belirlemek ve eczacıları en etkili birinci basamak sağlık hizmeti sunucularından biri olarak konumlandırmak için hep beraber tecrübe paylaşmayı amaçladığımız Konferansta aşılama, bulaşıcı olmayan hastalıklar, yaşam tarzı değişiklikleri gibi çeşitli alanlarda eczacıların katkısının güçlendirilmesinin yanı sıra, hastaların sağlık hizmetlerine ve ilaca erişimini kolaylaştıracak önlemler, eczacı işgücü planlaması gibi güncel başlıklara yer verilecek.

Konferans kapsamında ayrıca, Rehber Eczanem Programı da tüm katılımcılara tanıtılarak Program kapsamında elde edilen deneyimler paylaşılacak.

23-24-25 Ekim 2019 tarihlerinde Ankara Sheraton Hotel'de gerçekleştireceğimiz etkinliğimize katılmak isteyen meslektaşlarımız  https://www.ankara2019.org/kayit/   linkine tıklayıp kongreye kayıtlarını gerçekleştirebilirler.

Tüm meslektaşlarımızın bilgisine sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ