42. Dönem Merkez Heyeti Birinci Başkanlar Danışma Kurulu Ankara’da Gerçekleştirildi

42. Dönem Merkez Heyeti

Birinci BaÅŸkanlar Danışma Kurulu Ankara’da GerçekleÅŸtirildi


Türk Eczacıları BirliÄŸi Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulu Üyeleri ile Bölge Eczacı Odalarının BaÅŸkan ve Yöneticileri, 42. Dönem Merkez Heyeti’nin ilk BaÅŸkanlar Danışma Kurulu Toplantısı’nı gerçekleÅŸtirmek üzere 13 Åžubat 2020 tarihinde Ankara’da bir araya geldi. Toplantının gündeminde; 42. Dönem Merkez Heyeti Çalışma Programı, Sosyal Güvenlik Kurumu Protokol Süreci ve Türk Eczacıları Vakfı senet deÄŸiÅŸikliÄŸi maddeleri yer aldı.

Toplantının açılış konuÅŸmasını, Türk Eczacıları BirliÄŸi BaÅŸkanı Ecz. ErdoÄŸan Çolak gerçekleÅŸtirdi. Çolak, yaptığı konuÅŸmada 42. Dönem’in tüm eczacılık camiasına ve eczacılık mesleÄŸine fayda saÄŸlamasını temenni etti. KonuÅŸmasında, toplantının gündemiyle ilgili bilgileri katılımcılarla paylaÅŸtı.

Toplantı, Türk Eczacıları BirliÄŸi Genel Sekreteri Ecz. Arman Üney’in sunumu ile devam etti. Üney, yaptığı sunumla 42. Dönem Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulu Çalışma Programı’na ve yeni dönemde izlenecek yol haritasına iliÅŸkin kapsamlı bilgileri aktardı. Üney, Çalışma Programı’nın Odalar’dan gelecek görüÅŸ ve öneriler doÄŸrultusunda son ÅŸeklini alacağını ifade ederek sunumunu tamamladı.

Üney, sonrasında Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türk Eczacıları BirliÄŸi arasındaki Ä°laç Temin Protokolü ile ilgili bir sunum gerçekleÅŸtirdi. Üney, gerçekleÅŸtirdiÄŸi sunum ile Protokol sürecini ve süreçte gelinen noktayı aktardı.   

42. Dönem Merkez Heyeti Birinci BaÅŸkanlar Danışma Kurulu, Bölge Eczacı Odalarının görüÅŸ ve önerilerini aktarmasıyla son buldu.