42. Dönem Üçüncü Başkanlar Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

42. Dönem Üçüncü Başkanlar Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi


Türk Eczacıları Birliği 42. Dönem Merkez Heyeti Üçüncü Başkanlar Danışma Kurulu Toplantısı, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulu Üyeleri ile Bölge Eczacı Odalarının Başkan ve Yöneticilerinin katılımları ile 15 Ekim 2020 tarihinde gerçekleştirildi. Toplantının gündemini; Meslek örgütleri üzerine yürütülen tartışmaların ve bu bağlamda alınacak aksiyonların değerlendirilmesi, zincir marketlerde sağlığa ilişkin ürünlerin satışı ve grip aşısı temini konuları oluşturdu.


Toplantının açılış konuşmasını yapan Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak, konuşmasında, “Mesleğimiz, meslektaşlarımız, yurttaşlarımız adına birlikte tavır almamız, örgütlü mücadele etmemiz çok kıymetli. Bizler eczacılık yeminimize sadık kalmaya devam edeceğiz. Halk sağlığı ve ülkemiz adına mücadele etmeye devam edeceğiz. İşimiz zor ancak bizler bir araya gelince, güçlerimizi birleştirince nelerin başarılabileceğini bilen bir gelenekten geliyoruz. Meslek örgütümüzün tarihinde bu hikâyelerin yeri büyük” sözlerine yer verdi.

Toplantıda, Bölge Eczacı Odaları görüş ve önerilerini aktarmasının ardından; bir Sonuç Bildirgesi yayınlanmasına karar verildi.

Türk Eczacıları Birliği 42. Dönem 3. Başkanlar Danışma Kurulu Sonuç Bildirgesi için tıklayınız.