Türk Tabipleri Birliği ile Birliğimiz Arasında tebrp Protokolü İmzalandı

Türk Tabipleri Birliği ile Birliğimiz Arasında tebrp Protokolü İmzalandı

Birliğimizin öz kaynakları ile hazırlanan ve ücretsiz olarak kullanıma sunulan tebrp uygulamamız, eczacılık mesleğinin icra edildiği tüm alanları kapsayacak şekilde, eczacılarımız, eczane teknisyenlerimiz ve mesleğimize yeni katılacak öğrencilerimiz için ilaç veri tabanı, farmasötik bakım asistanı ve güvenilir bir başvuru kaynağıdır.

Tebrp uygulamamızdan, Türk Tabipleri Birliği’ne üye hekimlerimizin de ücretsiz olarak yararlanabilmesi için, Türk Tabipleri Birliği ile Türk Eczacıları Birliği arasında, 23.06.2021 tarihinde (bugün) bir protokol imzalandı.

İmza törenine, Türk Tabipleri Birliği Başkanı Prof.Dr. Rasime Şebnem Korur, Türk Tabipleri Birliği Genel Sekreteri Prof.Dr.Vedat Bulut, Türk Tabipleri Birliği Merkez Konsey Üyesi Dr.Alican Bahadır, Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz.Arman Üney, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz.Hasan Buminhan Yavuz  ve Türk Eczacıları Birliği Bilgi Teknolojileri Birimi çalışanları katıldılar.