Tebrp Hekim Kullanımı Hakkında

Tebrp Hekim Kullanımı Hakkında

Birliğimizin öz kaynakları ile hazırlanan ve ücretsiz olarak kullanıma sunulan tebrp uygulamamız, eczacılık mesleğinin icra edildiği tüm alanları kapsayacak şekilde, eczacılarımız, eczane teknisyenlerimiz ve mesleğimize yeni katılacak öğrencilerimiz için ilaç veri tabanı, farmasötik bakım asistanı ve güvenilir bir başvuru kaynağıdır.

23.06.2021 tarihinde Türk Tabipleri Birliği ile Birliğimiz arasında imzalanan, Türk Tabipleri Birliği’ne üye hekimlerimizin de ücretsiz olarak tebrp’den yararlanmasını sağlayan protokol kapsamında gerekli entegrasyon ve teknik düzenlemeler tamamlanmıştır. Türk Tabipleri Birliği’ne üye hekimlerimiz, www.tebrp.com veya tebrp Mobil Uygulaması üzerinden kullanıcı hesabı oluşturarak tebrp’yi ücretsiz bir şekilde kullanmaya başlayabilirler.

tebrp Hekim Kullanımı Hakkında:

  • Tebrp’ye kullanıcı hesabı oluştururken “hekim” seçimi yapıldığında istenilen bilgilerin kayıt edilmesi sonrasında hekimin e-posta adresine doğrulama linki gönderilir ve bu linke tıklanarak kullanıcı hesabının aktive edilmesi sonrasında kişi tebrp programını kullanmaya başlayabilir.

Giriş işlemleriyle ilgili veya uygulamanın kullanımına yönelik tebrp@teb.org.tr adresinden ve 0 850 969 69 29 numaralı destek hattımızdan bilgi alabilirsiniz.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ