TEB Eczacı Asistanı Hakkında

TEB Eczacı Asistanı Hakkında

Değerli Meslektaşımız,

16.12.2021 tarihli duyurumuzda, tamamen yeni teknolojilerle, yeni veritabanıyla ve Birliğimizin özkaynakları ile hazırladığımız Yeni TEBEOS Eczane Otomasyonu programımızın 1 yılını doldurduğunu; TEBEA (TEB Eczacı Asistanı-Farmasötik Bakım Asistanı) modülümüzü, tüm Yeni TEBEOS kullanıcısı meslektaşlarımızın kullanımına 03.01.2022 tarihinde sunacağımızı duyurmuştuk.

Birliğimizin özkaynaklarıyla hazırladığımız Farmasötik Bakım Asistanı modülümüz; Yeni TEBEOS içinde yer almaktadır.  İlaç bilgileri TEBRP veritabanından sağlanan TEBEA (TEB Eczacı Asistanı) ile, reçete girişleri sırasında ilacın; Kullanım Amacı, Kullanım Şekli gibi etiket bilgileri ekrandan görüntülenebildiği gibi; etiket, hasta bilgi fişi şeklinde yazıcıdan çıktı alınması da mümkündür.

TEBEOS içinde reçete girişleri sırasında ilaçlara dair detaylı bilgiler sunan uygulamamızın içerik, kurulum ve ayarlarına dair detaylı bilgilere, duyurumuzun ekinde yer alan videolar ve rehberler aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Modülümüzün gelişimi için, geri bildirimleriniz son derece değerlidir. 

Bilginize sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ

 

TEBEA Kurulum Adımları Rehberi

TEBEA Yazıcı Ayarları Rehberi

 

Destek Hattımız: 0 850 969 69 29

E-posta adresimiz: tebea@teb.org.tr