23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

23 Nisan 1920, ulusumuzun azim ve kararlılıkla egemenliğini eline aldığı; işgal ve tutsaklık zincirlerini kırdığı, kendi tarihini kendisinin yazmaya başladığı çok önemli bir dönemeçtir. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu anlamlı günün önemini, “23 Nisan Türkiye milli tarihinin başlangıcı ve yeni bir dönüm noktasıdır” ifadesiyle vurgular.

Türkiye Cumhuriyeti’nin ruhu, milli egemenliktir. Özgürlüğün de, eşitliğin de, adaletin de kaynağı milletin kayıtsız şartsız egemenliğidir. Ulusumuzun geleceği ise bugünkü çocuklarımızdır. Türkiye Cumhuriyeti’nin aydınlık yarınları, onların çalışma azimleri ile şekillenecektir.

Temsil ettiği bu değerlerle 23 Nisan, ulusumuzun bağımsız yaşayacağının müjdecisi, birlik ve bütünlüğümüzün teminatı, çocuklarımızın geleceğinin güvencesidir. Bu mirasın omuzlarımıza yüklediği büyük sorumlulukla, bugün bir kez daha Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere aziz şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutluyoruz.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ