19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLÄ°K VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

19 Mayıs 1919, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliÄŸinde baÅŸlatılan bağımsızlık direniÅŸinin sembolü, Türkiye Cumhuriyeti’ne giden yolun baÅŸlangıç noktasıdır. 103 yıl önce atılan ve bir ulusun tarihte var olma mücadelesini baÅŸlatan bu ilk adım, halen hedeflerimizi gerçekleÅŸtirmek için bizlere güç ve ilham vermeye devam etmektedir.

Mustafa Kemal Atatürk, bugünü gençliÄŸe armaÄŸan ederek gençlere Cumhuriyeti ve Cumhuriyet deÄŸerlerini koruma görevini vermiÅŸtir. Bu görev aynı zamanda gençlere duyulan sonsuz bir güvenin göstergesidir. Cumhuriyet deÄŸerlerine ve demokrasiye sahip çıkan; fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiÅŸtirmek hepimizin ortak sorumluluÄŸu ve birinci görevidir.

Karakteri bağımsızlık olan ulusumuzun, 19 Mayıs'ta baÅŸlayan ve dünyaya emsal olan KurtuluÅŸ Savaşı, dünya tarihinin en büyük baÅŸarılarından birisidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaÅŸlarının 103 yıl önce Samsun’da yaktıkları bu meÅŸale, hiçbir zaman sönmeyecektir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaÅŸları baÅŸta olmak üzere vatan için canlarını feda eden aziz ÅŸehitlerimizi minnet ve ÅŸükranla anıyor, ulusumuzun 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyoruz.

TÜRK ECZACILARI BÄ°RLİĞİ