25 EYLÜL DÜNYA ECZACILAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

25 EYLÜL DÜNYA ECZACILAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Toplum saÄŸlığını koruma ve geliÅŸtirme ana hedefiyle var gücüyle çalışan ve ülkemizin dört bir yanında hastalarımıza fedakârca saÄŸlık hizmeti sunan eczacılar olarak, son derece zorlu bir süreçten geçiyoruz.

MesleÄŸimize hak ettiÄŸi deÄŸerin verilmediÄŸi, varlık yokluk mücadelesi verdiÄŸimiz bir dönemde, 25 Eylül Dünya Eczacılar Günü’nü bir bayram havasında geçirmek yerine buruk bir ÅŸekilde kutluyoruz.

Ancak bugünü yeniden bir ÅŸölen havasında kutlamak için, bütün meslektaÅŸlarımızla omuz omuza, tek ses tek yürek mücadele verdiÄŸimiz bir yola çıktık.

“Eczacıya Hak EttiÄŸi DeÄŸer Verilmelidir” ana mesajıyla çıktığımız bu yolda, hastalarımıza ve mesleÄŸimize duyduÄŸumuz sorumlulukla; ilaç yokluklarına, ilaç fiyat farklarına, kontrolsüz açılan fakültelere, eczanelerdeki ekonomik çıkmaza, kamu eczacılarının hak kayıplarına, eczacıların yok sayılmasına ve eczacılık mesleÄŸinin deÄŸersizleÅŸtirilmesine dur diyoruz!

Hastalarımız, mesleÄŸimiz ve daha saÄŸlıklı bir toplum için 16 Ekim’de Büyük Eczacı Mitingi’nde tüm meslektaÅŸlarımızla Ankara’dayız. MesleÄŸimiz için Ayaktayız, Meydanlardayız.

25 Eylül Dünya Eczacılar Günümüz Kutlu Olsun! 

TÜRK ECZACILARI BÄ°RLİĞİ