18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 108. YIL DÖNÜMÜ

18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 108. YIL DÖNÜMÜ

Çanakkale Zaferi, tarih boyunca bağımsızlık ve vatan sevgisi uğruna savaşmaktan çekinmeyen Türk Milletinin birlik ve beraberliğinin en güçlü işareti; tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün imkânsızlıklara rağmen vatanını korumak için verdiği mücadelenin destanıdır. 'Çanakkale Geçilmez' sözlerinde karşılık bulan bu destan, milli mücadelenin ilk kıvılcımıdır. Çanakkale Zaferi, şartlar ne olursa olsun milletimizin istiklal ve istikbaline sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir.

O günkü inanç, birliktelik ve kararlılığımızı muhafaza ederek, deprem felaketinin yaralarını sarmaya çalıştığımız bu dönemi aşacağımıza, ülkemizi çok daha iyi bir geleceğe taşıyacağımıza inanıyoruz.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 108. yıl dönümü nedeniyle, kutsal vatan topraklarını canları pahasına savunarak bu büyük zaferi armağan eden, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Aziz Şehitlerimizi ve kahraman Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ