14 MAYIS BİLİMSEL ECZACILIK GÜNÜ GÖRSELLERİ VE VİDEOSU

14 MAYIS BİLİMSEL ECZACILIK GÜNÜ GÖRSELLERİ VE VİDEOSU

Değerli Meslektaşlarımız,

Biz eczacılar, topluma en yakın sağlık danışmanları olarak hizmet ettiğimiz nüfusun ve hastalarımızın sağlığının korunması ve iyileştirilmesi adına üstlendiğimiz rol ve sorumlulukların yanı sıra pandemi, sel, yangın, deprem gibi olağanüstü durumlarda da her daim ve her koşulda halkımızın ve hastalarımızın yanında durmuş, örgütlü ve planlı yapımızla çok değerli hizmetleri hayata geçirmiş sağlık meslek mensuplarıyız.

Gücümüzü, 184. yıllık bilimsel arka planımız ve toplumun kalbinde en kolay ulaşılabilen ilaç uzmanı meslek kimliğimizden alıyoruz.  Bugüne kadar her daim eczanelerimizde, hastanelerde, kamuda, akademide, ilaç sanayiinde ve "İlaca" ihtiyaç olan her yerde; varlığımızın güç katan, ışık saçan, ülke insanına çare olan yapısını ve hizmetlerimizi büyük bir gururla sergiledik.

İşte bu nedenle, Türk Eczacıları Birliği olarak bu yılki 14 Mayıs Bilimsel Eczacılık Günümüzün ana temasını “Bilimin Işığında, Toplumun Kalbinde, İlacın Olduğu Her Yerde ECZACI” olarak belirledik.

Temamız özelinde eczane vitrinlerine asılması amacıyla Eczane eczacısı meslektaşlarımıza ulaştırmak üzere 4 Mayıs tarihinde Bölge Eczacı Odalarımıza gönderilen 14 Mayıs afişlerimize ek olarak; Meslektaşlarımızdan gelen talep üzerine 8 Mayıs tarihinde Birlik sosyal medya hesaplarımız üzerinden #eczacıheryerde, #eczacışart etiketleriyle yayınladığımız tema mesaj görsellerimiz de çıktı alınabilir şekilde aşağıda sunulmaktadır.

14 Mayıs Eczacılık günü videomuza da buradan ulaşabilirsiniz.

Ülkemizde 14 Mayıs Pazar günü gerçekleştirilecek olan 28. Dönem Milletvekili Seçimleri ve Cumhurbaşkanlığı Seçimleri nedeni ile Birliğimizin 14 Mayıs Bilimsel Eczacılık Günü Basın açıklaması 11 Mayıs Perşembe günü kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Tüm meslektaşlarımızın 14 Mayıs Eczacılık Gününü ve Bilimsel Eczacılığımızın 184. Yılını büyük bir gururla kutluyoruz.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ