AİFD Yönetim Kurulu ile Gerçekleştirilen Görüşme

AİFD Yönetim Kurulu ile Gerçekleştirilen Görüşme

Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Arman Üney, Türk Eczacıları Birliği II. Başkanı Ecz. İhsan Orkun Yılmaz ve Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz. Saygın Garğın, Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği’nin Yönetim Kurulu ve üyelerinin 25.05.2023 tarihinde gerçekleştirdiği toplantıya video konferans yöntemiyle katıldılar.

Toplantıda 6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem felaketinden sonra Birliğimiz tarafından yürütülen çalışmalara, Birliğimiz tarafından başlatılan Eczacı İçin Birlikteyiz Kampanyamız hakkında Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği’ne ve üyelerine yapılan yazılı bilgilendirmelere değinildi.

AİFD Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Dr. Mete Hüsemoğlu ve AİFD Genel Sekreteri Sayın Dr. Ümit Dereli tarafından, deprem sonrasında Birliğimiz tarafından bölgede ilaç ve eczacılık hizmetinin kesintisiz biçimde sürdürülmesi için yürütülen çalışmaları çok önemli buldukları, depremden etkilenen meslektaşlarımıza destek olunması ve yaşadıkları zorlukların üstesinden birlikte gelinmesi amacıyla, AİFD üyelerinin meslektaşlarımıza istihdam sağlaması ve Eczacı İçin Birlikteyiz Kampanyamıza katkı verilmesinin öneminin, AİFD’ye üye firmalarla gerçekleştirecekleri görüşmelerde vurgulanacağı ifade edildi.