Kamu Eczacıları Kongresi

39.A.00.004038
03.11.2014

BÖLGE ECZACI ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞINA

Türk Eczacıları Birliği 39.Dönem Merkez Heyeti olarak, 2015 yılı Mart ayında, Türk Eczacıları Birliği Kamu Eczacıları Kongresi'ni düzenliyoruz. Kongremizin amacı; kamu sağlık hizmetleri ve sosyal güvenlik sistemi içerisinde kamu/hastane eczacılarının oynadığı kilit rolü gündeme getirmek ve kamu eczacısının “görünmeyen emeğini” görünür kılmaktır.

Kamu Eczacıları Kongresi’nde kamu ve hastane eczacılarının istihdam, özlük ve örgütlenme sorunlarından hastane eczacılığındaki gelişmelere; klinik eczacılıktan iyi hastane eczacılığı uygulamalarına; kamu eczacılarının meslek örgütleriyle ilişkilerinden kamu sağlık politikaları içerisinde kamu eczacısının yerine kadar geniş bir yelpazede sorunları masaya yatırmak, çözüm önerileri geliştirmek, yeni ufuklar kazanarak birlikte dönüşmek ve dönüştürmek istiyoruz. 

6-7 Mart 2015 tarihlerinde Bilkent Otel ve Konferans Merkezinde (Adres: İhsan Doğramacı Bul. No:6 06800 Bilkent/Ankara) düzenlenecek olan Kamu Eczacıları Kongresi ile ilgili detaylı bilgiyi önümüzdeki günlerde duyuracağız.  

Bilgilerinizi ve üyelerinize duyurulmasını saygılarımla rica ederim.

Uzm. Ecz. Harun KIZILAY
Genel Sekreter