14 Mart Tıp Bayramı Kutlu Olsun

Kutsal hekimlik mesleğini Türkiye’nin her noktasında icra ederken her koşulda insan sağlığını önceleyen, mesleklerini büyük bir özveriyle gerçekleştiren tüm hekimlerimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dayanışma duygularımızla kutluyoruz.

Hasta sağlığını korumaya ve mesleğimizi icra etmeye çalışan biz sağlıkçılar, bu ülkede yaşayan her vatandaşın en önemli insan hakkının sağlık hakkı olduğu bilinci ile herkes için sağlık ve bu hakkı gerçek kılan eczacılar, hekimler, hemşireler ve tüm sağlık çalışanları için de güvenli gelecek talebimizi bu gün de yineliyoruz.

Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin arttığı bu günlerde, 14 Mart Tıp Bayramı’nın tüm bu iyi niyetli temennilere zemin oluşturmasını diliyoruz. Bizler dün olduğu gibi bundan böyle de, tüm sağlık çalışanları ile çok ses, tek yürek olmaya devam edeceğiz. Tüm sağlık çalışanlarının sorunlarını çözmek için dayanışma içerisinde olacağız.

Umuyor ve biliyoruz ki; birlikte ve yan yana durarak, 14 Martları ve 14 Mayısları gerçekten bir bayram havasında, hep birlikte omuz omuza kutlayacağız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ