14 MART TIP BAYRAMI

14 MART TIP BAYRAMI

Değerli Hekimlerimiz,

Bir yıldır pandemiyi deneyimliyor, bilinmez bir alanı bilinir kılmak adına çaba harcıyor, dişimizle tırnağımızla çalışıyor, bir can daha eksilmeyelim diye gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Bu süreçte yorulduk, yıprandık, yeri geldi yalnız bırakıldık, aylarca sevdiklerimizi görmedik ve en çok da eksildik.  Yeri doldurulamaz kayıplarla mücadeleye devam ediyor, tünelin ucundaki ışığı görmeyi bekliyoruz.

Biliyoruz ki tüm sağlık çalışanları olarak sesimizi birlikte çoğaltacağız, birlikte yürüyeceğiz pandeminin üzerine. Halk sağlığını her şeyin üzerinde tutarak atacağız adımlarımızı; dün olduğu gibi, bugün ve yarın da. Biliyoruz, bir yıldır her şey kutlanmaktan çok uzakta, bayram kelimesi ise sanki tarihin tozlu sayfalarında. Yine de bütün gündüzlerin ve gecelerin sonunda umut olduğuna inanalım. Dayandık, yine dayanırız.

Hekimlerimizin tarihsel mücadelesi ışığında ve her zaman yeniden başlamak duygusuyla hepinizin 14 Mart Tıp Bayramını dayanışma duygularıyla kutluyor; bir an evvel sağlıklı günlere ulaşmayı temenni ediyoruz.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ MERKEZ HEYETİ