SGK Protokol Revizyonu Görüşmeleri Başlangıç Toplantısı

SGK Protokol Revizyonu Görüşmeleri Başlangıç Toplantısı


Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türk Eczacıları Birliği arasında, Sosyal Güvenlik Kurumu Kapsamındaki Kişilerin Türk Eczacıları Birliği Üyesi Eczanelerden İlaç Teminine İlişkin Protokolün revizyonu görüşmelerine, 23.08.2022 tarihinde gerçekleştirilen toplantı ile başlandı.


Toplantıya,


Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı ve Sözleşme ve Uygulama Daire Başkanlığı Daire Başkanı Dr. Emre Aydın, Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğü Eczane Protokol/Sözleşme ve Mevzuat Şube Müdürü Ecz. Meral Aksoy Kalıpçı, Sözleşme ve Uygulama Daire Başkanlığından Uzm. Ecz. Nergiz Değirmenci, Sözleşme ve Uygulama Daire Başkanlığından Ecz. Berkay Karahan,


Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz. Saygın Garğın, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Cenk Kes, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Ecz. Rida Himmet, Türk Eczacıları Birliği Planlama ve Koordinasyon Uzmanı Ecz.Derya Krasniç Kazaz ve Türk Eczacıları Birliği Planlama ve Koordinasyon Uzmanı Ecz. Ezgi Etral Güner katılım sağladılar.