ANKARA’DA KATLİAM: BU SON OLSUN

ANKARA’DA KATLÄ°AM: BU SON OLSUN


Pazar akÅŸamüstü saatlerinde Türkiye’nin kalbi Ankara, son beÅŸ ayda yaÅŸanan üçüncü büyük saldırıyla bir kez daha sarsıldı. Resmi açıklamalara göre 37 insanımızın yaÅŸamını kaybettiÄŸi, 125 kiÅŸinin yaralandığı bu korkunç saldırı, bizleri artık sokakta yürümeye bile korkar hale getiren bir güvensizlik ve endiÅŸe ortamını günden güne büyütüyor.

ABD BüyükelçiliÄŸi’nin kendi vatandaÅŸlarını uyardığı, Ankara’da saldırı olacağına dair kimi istihbarat bilgilerinin olduÄŸu anlaşılan bu saldırının önlenememiÅŸ olmasında ihmali bulunanlar, hiçbir gerekçenin arkasına sığınmadan halkımızdan özür dilemeli ve sorumuluklarının gereÄŸini yerine getirmelidir.

Bugün her zamankinden fazla itidalli olmaya, dayanışmaya, birliÄŸe ihtiyacımız var. Ülkemizi kaos ortamına sürüklemek isteyenlere cevabımız yine barış, kardeÅŸlik ve daha fazla birlik olacak.

VatandaÅŸlarımızın can kaybına ve yaralanmasına neden olan bu hain saldırıyı gerçekleÅŸtirenleri ve terörü lanetliyor, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır ve yaralılara acil ÅŸifalar diliyoruz.

Acı, kan ve gözyaşının son bulması için tüm yurttaÅŸlarımızı kenetlenmeye ve “BU SON OLSUN” demeye çağırıyoruz.

TÜRK ECZACILARI BÄ°RLİĞİ MERKEZ HEYETÄ°