43.DÖNEM III. BÖLGELERARASI TOPLANTI MUĞLA’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

43. DÖNEM III. BÖLGELERARASI TOPLANTI MUÄžLA’DA GERÇEKLEÅžTÄ°RÄ°LDÄ°

Türk Eczacıları BirliÄŸi 43. Dönem III. Bölgelerarası Toplantı 20-22 Temmuz 2023 tarihleri arasında MuÄŸla Bölge Eczacı Odası’nın ev sahipliÄŸinde gerçekleÅŸtirildi. Toplantıya, Türk Eczacıları BirliÄŸi Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulu Üyeleri, Yüksek Haysiyet Divanı Üyeleri, TEB Eczacılık Akademisi Yönetim Kurulu, Bölge Eczacı Odalarımızın BaÅŸkan ve Yöneticileri, Tüm Eczacı Kooperatifleri BirliÄŸi ve Birim Kooperatiflerimizin BaÅŸkan ve Yöneticileri ile meslektaÅŸlarımız katıldı.

Açılış konuÅŸmaları ve 43. Dönem Merkez Heyeti Çalışma Raporunun sunumlarının yapıldığı ilk gün çalışmalarının ardından, toplantının ikinci ve üçüncü gününde Bölge Eczacı Odalarımızın BaÅŸkanları kapsamlı deÄŸerlendirmelerde bulundular.

Bölge Eczacı Odası BaÅŸkan ve yöneticilerinin yaptığı deÄŸerlendirmelerin ardından Türk Eczacıları BirliÄŸi BaÅŸkanı Ecz. Arman Üney toplantının kapanış konuÅŸmasını gerçekleÅŸtirdi. Üney, MuÄŸla’da yapılan 43. Dönem 3. Bölgelerarası Toplantıda eczacılık mesleÄŸinin geleceÄŸi açısından çok önemli deÄŸerlendirmeler yapıldığına dikkat çekerek ÅŸunları söyledi:

“MesleÄŸimiz 184 yıldır bu coÄŸrafyada bilimsel temeller üzerinde yükseliyor. Uzun yıllar da artan bir deÄŸerle var olmaya devam edecek. Tabii ki bizlerin ortak mücadelesi ile birlikte.

“Eczacıya Hak EttiÄŸi DeÄŸer Verilmelidir” ilkesi ile çıktığımız yolda, bu deÄŸeri alana kadar durmayacağız. Herkes bilsin ki meslek örgütümüz eczacı hak ettiÄŸi deÄŸeri alana kadar durmayacak, hep daha fazlası için çalışmaya devam edecektir. Yeter ki mesleÄŸimiz için tek ses, tek yürek olmaya devam edelim.”