TİTCK İlaç ve Eczacılık Başkan Yardımcısı Sayın Uzm. Dr. Musa İlker Durak ile Görüşme

TİTCK İlaç ve Eczacılık Başkan Yardımcısı Sayın Uzm. Dr. Musa İlker Durak ile Görüşme

Türk Eczacıları Birliği II. Başkanı Ecz. İhsan Orkun Yılmaz, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreteri Ecz. Saygın Garğın, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Cenk Kes, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Birgül Nasırlıoğlu Kara, Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti Üyesi Ecz. Ali Erdem, Türk Eczacıları Birliği Denetleme Kurulu Üyesi Ecz. Zeynep Sönmez, Türk Eczacıları Birliği Denetleme Kurulu Üyesi Ecz. Ümit Kayaalp, Türk Eczacıları Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Ecz. Rida Himmet ve Türk Eczacıları Birliği Planlama ve Koordinasyon Uzmanı Ecz. Derya Krasniç Kazaz, 24.08.2023 tarihinde, TİTCK İlaç ve Eczacılık Başkan Yardımcısı Sayın Uzm. Dr. Musa İlker Durak’ı ziyaret ederek bir görüşme gerçekleştirdiler.


TİTCK Eczaneler Dairesi Başkanı Uzm. Ecz. Fatma Bekar ve Eczaneler Dairesi Başkanlığı Eczane İşlemleri Değerlendirme Birim Sorumlusu Ecz. Erkan Güngördü ile Eczaneler Dairesi Başkanlığı’ndan Uzm. Ecz. Meltem Atalar’ın da yer aldığı görüşmede;


06/02/2023 tarihli depremlerde etkilenen bölgelerdeki meslektaşlarımızın yaşadığı sorunlar ile çözüm önerilerimiz aktarıldı; eczacılık gündemindeki konular değerlendirildi.