Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yeni Genel Başkanı Ecz. Özgür Özel’i Tebrik Ediyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Yeni Genel BaÅŸkanı Ecz. Özgür Özel’i Tebrik Ediyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 04-05 Kasım 2023 tarihlerinde gerçekleÅŸen 38. OlaÄŸan Kurultayında, partinin genel baÅŸkanlığına Ecz. Özgür Özel seçildi.

Meslek örgütümüzdeki çalışmalarına, Türk Eczacıları BirliÄŸi 29. Bölge Manisa Eczacı Odasının çeÅŸitli kademelerinde yöneticilik ve Oda BaÅŸkanlığı yaparak baÅŸlayan Ecz. Özgür Özel, 2007-2011 yılları arasında, Türk Eczacıları BirliÄŸi’nin 36. ve 37. Dönem Merkez Heyeti’nde sırasıyla Saymanlık ve Genel Sekreterlik görevlerini yürüttü.

2011 yılında CHP Manisa Milletvekili olarak seçilen Ecz. Özgür Özel,. 24 Haziran 2015 tarihinden itibaren, partisinin grup baÅŸkanvekili olarak görev yaptı. 3 Haziran 2023 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisinin TBMM grup baÅŸkanı olarak seçildi.

Meslek örgütümüz ve mesleÄŸimiz için çok deÄŸerli çalışmaları bulunan Ecz. Özgür Özel’e, Cumhuriyetimizin 100. Yılında Eczacılık 360: Ufukları GeniÅŸletmek, YaÅŸamları Ä°yileÅŸtirmek" teması ile 12-15 Ekim 2023 tarihlerinde Ankara’da gerçekleÅŸtirdiÄŸimiz 16. Türkiye Eczacılık Kongresinde Türk Eczacıları BirliÄŸi Prof.Dr. Mekin Tanker Onur Ödülü takdim edildi.

Çok deÄŸerli meslektaşımız Ecz. Özgür Özel’i, Cumhuriyet Halk Partisi’nin Genel BaÅŸkanı olarak seçilmiÅŸ olmasından dolayı büyük bir gururla tebrik ediyor, kendisine baÅŸarılar diliyoruz.


TÜRK ECZACILARI BÄ°RLİĞİ