23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

23 NÄ°SAN ULUSAL EGEMENLÄ°K VE ÇOCUK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN

Türkiye'yi aydınlık yarınlara taşıyacak gücün, ulusun egemenliÄŸi olduÄŸunu bilen Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyetimizin kurucu kadroları, ülkemizin temellerini halkın egemenliÄŸi ve demokrasi üzerinde yükselterek aydınlık geleceÄŸin kapılarını açmıştır. Milli egemenliÄŸin kabulünü ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluÅŸ yıl dönümünü bir kez daha coÅŸku ve sevinçle kutluyoruz.

Çocuklara armaÄŸan edilmiÅŸ olan bugün, aynı zamanda demokratik, laik, sosyal hukuk devleti anlayışında hayat bulan deÄŸerleri yaÅŸatma ve yeni nesillere aktarma sorumluluÄŸumuzu bir kez daha hatırlatmaktadır. Milli egemenlik ve demokrasi deÄŸeriyle büyüyen, bilgiyle donanmış çocuklarımız geleceÄŸimiz için en büyük güvencemizdir.

“Egemenlik Kayıtsız Åžartsız Milletindir” ilkesinden hareketle oluÅŸturulan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluÅŸ yıldönümünü kutluyor, geleceÄŸimizin inÅŸasında çocukların mutluluÄŸunu esas alan Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Milli Mücadele’de canlarını hiçe sayan kahraman ÅŸehitlerimizi minnet ve ÅŸükranla anıyoruz.

 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

TÜRK ECZACILARI BÄ°RLİĞİ