“Eczanede Nöropazarlama” ve “Etkin Hasta İlişkileri Yönetimi” Eğitimleri

39.A.00.002166
14.05.2015

BÖLGE ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI'NA

TEB Eczacılık Akademisi tarafından gerçekleştirilen Meslek İçi Eğitim Programlarına  "Eczanede Nöropazarlama" ve "Etkin Hasta İlişkileri Yönetimi" adında Ecz. Taner Döven tarafından verilecek 2 farklı eğitim daha eklenmiş olup, eğitimlerin detayları aşağıda verilmektedir:

"ECZANEDE NÖROPAZARLAMA" :

NöroPazarlama; 2000'li yıllarda gelişen; insan beynindeki karar verme süreçlerinin, sosyal etkileşimlerin ve duygularının incelendiği araştırmaların bütünüdür. Bilinçaltı tepkileri, kişinin zihinsel durum ve değişiklikleri, bir mesajın hatırlanabilme düzeyi, bir uyarıcıya olan ilgi ve beğeninin derecesi, uyandırdığı duyguların niteliği, NöroPazarlama sayesinde artık ölçülebilmektedir. Günümüzün dinamik Eczane ortamında, NöroPazarlama esasları ile güven oluşturma, hasta odaklı iletişim, ikna ve satış verimliliğini olumlu etkileyerek, hizmet sırasında ve sonrasında Eczane performansında artış sağlamak konuları üzerinde durulacaktır.
EĞİTİM SÜRESİ: 1 GÜN

"ETKİN HASTA İLİŞKİLERİ YÖNETİMİ" :

Hasta İlişkilerinde Etkili İletişim Teknikleri, Hasta Memnuniyetinde Hassas Değerler, Profesyonel Davranış Becerileri,·Zor Hastalarla Başa Çıkma Yöntemleri, Duygu Yönetimi, İletişim'de Beden Dili ile Duygusal Zeka ve Etkin Kullanımı konuları üzerinde durulmaktadır.
EĞİTİM SÜRESİ: 1 GÜN

Bilgi edinilmesi  hususunu saygılarımla rica ederim.

Uzm. Ecz. Harun KIZILAY
Genel Sekreter