tebrp Meslektaşlarımızın Katkısıyla Gelişmeye Devam Ediyor

Değerli Meslektaşlarımız,

Kasım ayında kullanımınıza sunduğumuz tebrp web uygulamasına göstermiş olduğunuz yoğun ilgi ve katkılarınız için teşekkür ederiz.

tebrp uygulamasının geliştirilmesi ve iyileştirilmesi için çalışmaya devam ediyoruz. tebrp birimimiz, uygulamaya eklenmek üzere yeni modül ve özellikler üzerinde çalışmakta olup, bu modül ve özellikler de yakın zamanda kullanımınıza sunulacaktır.

“Detaylı Müstahzar Arama” modülünün geliştirme ve test aşamaları  tamamlanmış olup tebrp uygulamasına eklenmiştir. Bu modüle, masaüstü bilgisayarınız ile tebrp ye giriş yaptıktan sonra, sol kısımdaki menüden “Araçlar” başlığı altındaki detaylı arama modülünü seçerek ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Enteral Beslenme Ürünleri SUT kontrol uygulaması,  ilgili müstahzarların SUT ÖZET sekmesinde kullanımınıza sunulmuştur.

tebrp geliştirme aşamasında vereceğiniz katkı bizim için çok değerlidir.  Her türlü  görüş ve önerilerinizi uygulama içerisindeki iletişim modülünden ya da tebrp@teb.org .tr adresine e-posta yolu ile gönderebilirsiniz.

Birlikte daha iyi bir tebrp için bilginize ve ilginize sunarız.

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ