TİTCK-TEB Ortak Değerlendirme Çalıştayı Ankara’da Düzenlendi

TÄ°TCK-TEB Ortak DeÄŸerlendirme Çalıştayı Ankara’da Düzenlendi

Türkiye Ä°laç ve Tıbbi Cihaz Kurumu ve Türk Eczacıları BirliÄŸi Ortak DeÄŸerlendirme Çalıştayı, 13 Mart 2018 tarihinde Ankara’da gerçekleÅŸtirildi. Çalıştaya; Türk Eczacıları BirliÄŸi Merkez Heyeti ve Denetleme Kurulu Üyeleri, Bölge Eczacı Odaları BaÅŸkan ve Yöneticileri, Türkiye Ä°laç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Ä°laç ve Eczacılık Daire BaÅŸkanı ve Ä°laç Denetim Daire BaÅŸkanı ile Daire BaÅŸkanlıklarında görevli eczacı ve uzmanlar katıldı.

Çalıştay, Türkiye Ä°laç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Ä°laç ve Eczacılık Kurum BaÅŸkan Yardımcısı Dr. Ali Alkan ve Türk Eczacıları BirliÄŸi Ä°kinci BaÅŸkanı Ecz. Sinan Usta’nın konuÅŸmalarıyla baÅŸladı.

KonuÅŸmaların ardından Türk Eczacıları BirliÄŸi Genel Sekreteri Ecz. Arman Üney, yaptığı sunumda çalıştay programını katılımcılarla paylaÅŸtı ve çalıştayın ilk oturumunun konusu olan ‘Ä°kinci Eczacılık ve Yardımcı Eczacılık BaÄŸlamında Eczacı Ä°stihdam KoÅŸullarının DeÄŸerlendirilmesi’ hakkında bilgi verdi. OluÅŸturulan sekiz grup, konuyu deÄŸerlendirdi.

Ä°kinci oturum, Türk Eczacıları BirliÄŸi Genel Sekreteri Ecz. Arman Üney’in ‘Sıcaklık Nem Düzenlemeleri’ sunumuyla baÅŸladı. Ä°kinci oturumda ‘Eczanelerde Sıcak – Nem KoÅŸullarının DeÄŸerlendirilmesi’ konusu, gruplar tarafından deÄŸerlendirildi.

Her iki oturumda da çalışma grupları tarafından deÄŸerlendirilen konular hakkında sorunlar tespit edilerek çözüm önerileri geliÅŸtirildi. Oturumların ardından grup sunumları gerçekleÅŸtirildi ve çalışma gruplarının çözüm önerileri bir araya getirildi.