43. DÖNEM MERKEZ HEYETİ 3. BAŞKANLAR DANIŞMA KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

43. DÖNEM MERKEZ HEYETİ 3. BAŞKANLAR DANIŞMA KURULU

TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Türk Eczacıları Birliği 43. Dönem Merkez Heyeti Üçüncü Başkanlar Danışma Kurulu, dün Ankara’da toplandı. Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyeti, Denetleme Kurulu, Bölge Eczacı Odası Başkanlarının ve yöneticilerinin katıldığı toplantıda eylemlilik sürecine ilişkin değerlendirmeler yapıldı.

Toplantının açılışında bir konuşma yapan Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz. Arman Üney, “‘Eczacıya Hak Ettiği Değer Verilmelidir’ ana hedefiyle yola çıktığımız eylemlilik sürecimizde ne kadar haklı olduğumuzu her geçen gün daha da net görüyoruz. Son yapılan yönetmelik değişikliği ile kamuda görev yapan eczacı meslektaşlarımızın uğradığı haksızlık bunun en somut örneklerinden birini oluşturuyor. Kamudaki meslektaşlarımızın uğradığı mağduriyeti kabul edip sineye çekmemiz mümkün değildir.

Mücadelemize devam edeceğiz. ‘Eczacıya Hak Ettiği Değer Verilmelidir’ kararlılığından vazgeçmeyeceğiz. Mesleğimizi geleceğe taşıma sorumluluğumuz var.

Tek yürek, tek yumruk olarak başaracağız” diye konuştu.

Toplantıya katılan Bölge Eczacı Odası Başkanları eylemlilik süreci ve büyük eczacı mitingine ilişkin görüş ve önerilerini paylaşarak kapsamlı değerlendirmelerde bulundular.