13. Türkiye Eczacılık Kongresi Düzenleme Kurulu Toplandı

İki yılda bir yapılan Eczacılık Kongresinin, bu yıl yapılacak 13. Türkiye Eczacılık Kongresi Düzenleme Kurulu 12 Nisan 2016 tarihinde Ankara’da TEB Genel Merkezi’nde toplanarak, Kongre’nin genel yapısı ile ilgili bir görüşme gerçekleştirdi. Toplantıya TEB Başkanı Ecz. Erdoğan Çolak, II. Başkan Ecz. Sinan Usta, Genel Sekreter Ecz. Arman Üney, Sayman Ecz. M. İbrahim Özkol, TEB Denetleme Kurulu Başkanı Ecz. Bülent Varel, TEB Eczacılık Akademisi Başkanı Prof. Dr. Tayfun Uzbay, TEKB II. Başkanı Ecz. Serdar Karaağaç, İstanbul Eczacı Odası Başkanı Ecz. Cenap Sarıalioğlu ve Saymanı Ecz. Nail Alkan katıldılar.

Toplantıda, 19-22 Ekim 2016 tarihleri arasında İstanbul’da İstanbul Eczacı Odası’nın ev sahipliğiyle ve Tüm Eczacı Kooperatifleri Birliği’nin desteğiyle gerçekleştirilecek Kongre’nin dört gün olması ve kamu ve gençlik kongrelerini de çatısı altında toplaması kararı alındı.

Kongre kurullarının ve programının ana hatlarının da tartışıldığı toplantıda ayrıca, Kongre Birinci Duyurusunun önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi için ön hazırlıklar tamamlandı.