14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN

14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN

Kutsal hekimlik mesleÄŸini icra ederken her koÅŸulda insan saÄŸlığını önceleyen, mesleklerini büyük bir özveriyle gerçekleÅŸtiren tüm hekimlerimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dayanışma duygularımızla kutluyoruz.

Ä°nsan saÄŸlığını koruyarak mesleÄŸini icra etmeye çalışan saÄŸlık profesyonelleri olarak bizler, bu ülkede yaÅŸayan her vatandaşın en önemli insan hakkının saÄŸlık hakkı olduÄŸu bilinci ile hareket ediyoruz.

Herkes için saÄŸlık düÅŸüncesiyle çalışan eczacılar, hekimler, hemÅŸireler ve tüm saÄŸlık çalışanları olarak ÅŸiddetin olmadığı güvenli gelecek talebimizi bugün de yineliyoruz. 14 Mart Tıp Bayramı’nın saÄŸlık çalışanlarına yönelik ÅŸiddetin son bulacağı günlerin müjdecisi olmasını diliyoruz.

Birlikte ve yan yana durarak, daha nice 14 Martları ve 14 Mayısları birlikte omuz omuza, bir bayram havasında kutlamaya devam edeceğiz.

Bizler her zaman olduÄŸu gibi, tüm saÄŸlık çalışanları ile çok ses, tek yürek olmaya devam edeceÄŸimiz, tüm saÄŸlık çalışanlarının sorunlarını çözmek için dayanışma içerisinde olacağımızı ifade ediyor, tüm hekim dostlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını bir kez daha kutluyoruz.

 

TÜRK ECZACILARI BÄ°RLİĞİ MERKEZ HEYETÄ°