TEB Yardımlaşma Sandığı Kredi Faizleri ve Banka Değişim Bilgisi


41.A.004346
13.06.2018

BÖLGE ECZACI ODASI
YÖNETÄ°M KURULU BAÅžKANLIÄžINA

Piyasa koÅŸullarındaki hızlı deÄŸiÅŸim, bankalarca kredi faizlerine uygulanan artış sonucunda, Sandık kaynaklarının korunmasını ve yönetimini saÄŸlayabilmek amacıyla, üyelerimize kullandırılan kredilerin kullandırım faiz oranı %1,40 olarak yeniden belirlenmiÅŸtir.

Türk Eczacıları BirliÄŸi YardımlaÅŸma Sandığı ve Türk Ekonomi Bankası ile anlaÅŸma saÄŸlanmıştır. Üyelerimize kullandırılacak krediler; Türk Ekonomi Bankası aracılığıyla devam edecektir. Kredi iÅŸlemlerinde Türk Ekonomi Bankası'nda da hiçbir masraf ve ek ücret ödenmeyecektir.

Türkiye Ä°ÅŸ Bankası ile kredi iÅŸlemlerimize geçici bir süre ara verilmiÅŸ olup; Türkiye Ä°ÅŸ Bankası ile kredi iÅŸlemlerimiz dışında olan anlaÅŸmalarımız devam etmektedir. Ancak Türkiye Ä°ÅŸ Bankası da piyasaya göre uygun faiz koÅŸulları saÄŸladığında kredi iÅŸlemlerimiz yeniden deÄŸerlendirilecektir.

Türk Ekonomi Bankası aracılığıyla kullandırılacak kredi oranları ve kredi ödeme tablosu 12.06.2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yeniden düzenlenmiÅŸtir.

Bilgilerinizi ve konunun üyelerinize duyurulmasını saygılarımla rica ederim.

Ecz.Mehmet Ä°brahim Özkol
Sayman

Kredi ödeme planına ulaÅŸmak için tıklayınız.